19 Kasım 2015 Perşembe

Herbalife tekirdağ sipariş 0536 846 97 05

Tekirdağ da insanlar yaşamayı severler sağlıklı ve sıhhatli olmak her insanın hakkıdır. herbalife ürünleri ile tanışan Tekirdağ halkı ürünleri çok sevdiler .kesin sonuç alan ve fit görüntüye kavuşmak isteyen müşterilerimize sunmaktayız. ücretsiz danışmanlıkla hizmet etmekteyiz.




7 yorum:

  1. herbalife kullanarak 20 kilo verebilirmiyim .ve ne zamana kadar sürer.

    YanıtlaSil
  2. 5 ay sonra düğünüm var 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum bu ürünlerden hangisni kullanayım.

    YanıtlaSil
  3. Yıllar önce bir tanıdığım shake cay alovera ve termo kullandı. 22 kilo verdi .aynı zamanda sıklaşma ve incelme gördü.bende onun vesilesiyle ürünleri kullandım spor yaparken bile beni zinde tuttu .kaslarımın geliştigini gördüm koşarken bile artık nefesım zorlanmıyor .yani kuş gibi afiflediğimi hissediyorum sonucum 17 kiloyu 4 ayda verdim.44 yaşında olduğum halde içtiğim ürünlerle yorulma nedir bilmiyorum .kısaca herbalife bir harika.

    YanıtlaSil
  4. Çocuklarımın bağısıklık sistemleri zayıf olduğu için çok hastalanıyorlardı onlara herbalifenin omega3,ve shake sini veriyorum.şimdi maşallah hastalanmadılar.dirençleride arttı. bu çok güzel birşey .yerinde bir karar vermişim.

    YanıtlaSil
  5. herbalife kullandım hiç bu kadar tahmin etmiyordum 3 ayda 15 kilo verdim aynı zamanda sarkmada olmadı vücudum tamamiyle gerildi adeta . herkeze öneririm.

    YanıtlaSil
  6. Meraba ben iki aydır herbalife
    ürünleriyle besleniyorum.8 kilo verdim gece horlamalarımdan kurtuldum kendimi cok iyi hissediyorum.14 kilo daha fazlam var ondanda kurtulmak için ürünleri kullanmaya devam ediyorum.güzel olan tarafı gece çalıştığım için zordu benim için diyet yapmak.şimdi mamamı karıştırıp içiyorum yatıyorum.teşekkürler herbalife.

    YanıtlaSil
  7. herbalife ürünleri ile 9 kilo verdim...

    YanıtlaSil

Herbalife sefaköy 0536 846 97 05

Herbalife Sefaköy şubesinde kilo alma ve kilo verme programına olarak size yardımcı olabiliriz bize ulaşın Size yardımcı olalım